Over JOYNE
JOYNE is de nieuwe Nederlandse aanbieder van digitale radio en televisie via de satelliet. JOYNE is een samenvoeging van Joy (leuk) en Join (verbinden, aansluiten). Met JOYNE willen we mensen verbinden, aansluiten, en ze een leuke tijd laten beleven met de mooiste televisie- en radio zenders in de beste kwaliteit.

Wij geloven in goede service en om u optimaal te kunnen ondersteunen is JOYNE alleen te koop via JOYNE partners. Inmiddels hebben zich al 250 bedrijven aangesloten, dus er is altijd een JOYNE verkooppunt bij u in de buurt.

Buitengewoon interessant

JOYNE biedt twee buitengewoon interessante tv-paketten: JOYNE Travel Lite en Joyne Basis.
Voor ontvangst van het JOYNE pakket is een JOYNE CAM nodig.
Deze module kunt u gebruiken in een voor satellietontvangst (DVB-S@) geschikte televisie of satellietontvangst welke is voorzien van een CI of CI+ module-ingang.
De module kost eenmalig 99 euro en is alleen te koop bij JOYNE partners.
Uw JOYNE partner kan u tevens adviseren over het gebruik en installatie van de JOYNE CAM in uw bestaande digitale satellietontvanger

Buitengewoon uitgebreid
JOYNE heeft een buitengewoon goed aanbod via de Eutelsat satelliet op 9 graden oost.
Een heel groot voordeel van deze satellietpositie is dat u met een kleine satellietschotel (vanaf 45 cm) in heel Europa het radio- en televisieaanbod van JOYNE kunt ontvangen, ook in Spanje en Griekenland (50 cm schotel) en Portugal (65 cm schotel).
Zelfs in het noorden van Marokko en het westen van Turkije is Joyne met een 85 cm schotel te ontvangen.
Buitengewoon flexibel
U bepaalt zelf op welke dag van de maand uw abonnement ingaat en hoelang deze doorloopt (minimaal 1 maand).
Dus heeft u een JOYNE abonnement voor 3 maanden en wilt u bijvoorbeeld van 21 maart t/m 20 april en van 8 juli t/m 7 september televisie kunnen kijken? Met JOYNE kan dit! Niets is vervelender dan een langlopend contract als u er slechts een paar maanden per jaar gebruik van wenst te maken. Daarom biedt JOYNE buitengewone flexibele abonnementen. Wilt u JOYNE op vakantie en thuis gebruiken, dan kiest u gewoon voor een jaarabonnement en kunt u gewoon voor een jaarabonnemet en kunt u uit en thuis profiteren van het JOYNE aanbod!