Verkoop en reparatie

Audio, video en satellietapparatuur

Welkom op de website van Antonis Satellietschotels

TV-ontvangst via een of meerdere satellieten is zeer aantrekkelijk door de perfecte beeldkwaliteit en de enorme keuze aan zenders. Het is daardoor een aantrekkelijk alternatief voor de kabels.

Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van alle toonaangevende satteliet ontvangstsystemen.

Klik op de knoppen om de systemen en de diverse opstellingen te zien, graag doen wij een vrijblijvende prijsopgave.

Waarom Antonis satellietschotels

Ongeveer een miljoen gezinnen genieten er in Nederland van perfecte digitale televisiebeelden die ze via de schotel binnenhalen. Iedere maand komen daar zo'n slordige 9000 mensen bij. Dat zijn 300 huishoudens per dag! Redenen daarvoor zijn dat satelliet-tv de beste beeldkwaliteit en het grootste zenderaanbod heeft. Het is tevens de goedkoopste manier van televisie kijken. Daarbij komt ook dat sommige mensen gewoon niet tevreden zijn over hoe ze behandeld worden door hun kabelaanbieder.

Wat doet Antonis satellietschotels voor u

Wij banen voor u een weg door het oerwoud van satellietmaterialen en toebehoren. Veel mensen betalen teveel voor een satelliet-tv installatie, ze kopen een installatie die niet deugdelijk is of die niet is ingesteld op de eisen die CanalDigitaal, de verzorger van radio en tv in Nederland, stelt. Het komt ook regelmatig voor dat de koper zelf maar moet uitzoeken hoe hij apparatuur (weer) werkend krijgt. Door jarenlange ervaring in de satellietbranch hebben wij een selectie kunnen maken van de meest deugdelijke en betrouwbare producten met de gunstigste prijs/kwaliteitsverhouding. Die ervaring gebruiken we ook graag om een oplossing te vinden wanneer uw apparatuur problemen vertoont. Dit is voor ons een grote uitdaging die ons veel voldoening geeft.

Onze naam, Antonis satellietschotels (jan-antonis.nl), betekent dus dat wij een goed product willen leveren tegen een scherpe prijs. De kwaliteits/prijsverhouding is voor ons erg belangrijk. Het kan dus altijd voorkomen dat wij niet de goedkoopste zijn. Een leuke vergelijk site is www.satshopper.nl

Tevens kunt u gratis en vrijblijvend uw vraag of probleem over satellietontvangst per email aan ons voorleggen. Wij zullen uw vraag binnen 24 uur behandelen.

Wij geloven dat, door mensen te helpen zelfs al voordat ze klant zijn, we ze kunnen overtuigen dat ze het beste bij ons terecht kunnen. Misschien sta je wat sceptisch tegenover deze woorden en deze houding van ons als bedrijf. Een bedrijf is er alleen maar op uit om winst te maken, of niet soms!? Nou winst is erg belangrijk en ja, dat is een deel van de motivatie. Maar wij geloven in wie goed doet, goed ontmoet en in 'Givers Get' en in 'zaaien en oogsten'.

Riek Gerda